Romana Engleza 
 
S-a lansat noua versiune a site-ului SC ENERGOPROIECT SRL. Comunicati-ne parerile dvs. referitoare la noua imagine. Va multumim !
 
Servicii de sanatate si securitate in munca

Servicii  de securitate si sanatate in munca pentru santiere temporare si mobile

Conform HG nr.300/2006 modificata si completata prin HG nr.601/13.06.2007 (transpunere din Directiva 92/57/CEE) , orice proiect de executie trebuie sa fie insotit si de planuri referitoare la sanatatea si securitatea in munca pe santier, in acest domeniu firma noastra fiind capabila sa realizeze urmatoarele tipuri de servicii:

1. Coordonare in materie de securitate si sanatate in munca pe durata elaborarii proiectului lucrarii / pe durata realizarii proiectului;
2. Elaborare Plan de securitate si sanatate ;
3. Realizare Plan propriu de securitate si sanatate specific fiecarui antreprenor/subantreprenor;
4. Elaborare Registrul de coordonare cu evidenta documentelor privind toate evenimentele din santier, constatari si decizii.
5. Elaborare dosar de interventii ulterioare cuprinzand documentatia de interventii ulterioare - planuri, note tehnice, informatii privind realizarea interventiilor ulterioare in conditii de securitate si sanatate;
6. Evaluare de riscuri profesionale de accidentare si imbolnavire profesionala pentru tivitatile desfasurate pe santier.  
7. Intocmire Plan general de securitate, sanatate in munca .

Planul general de securitate, sanatate in munca este un document care defineste ansamblul masurilor de prevenire a riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala ce decurg din desfasurarea si interferenta activitatilor pe santier.

Prin intermediul acestui plan se urmareste conducerea si coordonarea tuturor activitatilor pe santier din punctual de vedere al sigurantei si securitatii in munca.

Planul general de securitate, sanatate in munca are ca scop stabilirea modului concret prin care persoanele juridice si fizice implicate in realizarea proiectului (beneficiar, antreprenor general, subantreprenori, lucratori independenti, etc.) vor gestiona, coordona si controla desfasurarea lucrarilor astfel incat sa se asigure integritataea tuturor categoriilor de personal angrenate precum si protectia mediului inconjurator si celorlalte persoane ce pot fi afectate.