Romana Engleza 
 
S-a lansat noua versiune a site-ului SC ENERGOPROIECT SRL. Comunicati-ne parerile dvs. referitoare la noua imagine. Va multumim !
 
Expertiza tehnica

Expertizarea tehnica reprezinta activitatea cu cel mai inalt statut de profesionalism si responsabilitate morala efectuata de un specialist in domeniu.

Realizata atat pentru obiective civile cat si industriale expertizarea tehnica consta in insumarea intr-o concluzie riguroasa  a rezultatelor identificarii defectelor unor constructii noi sau vechi, in prezenta sau lipsa unui proiect, cu date empirice sau concrete date de incercarile in situ.

In cadrul firmei noastre serviciile de expertiza tehnica atestata la cerintele A1 (Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii ; miniere ; edilitare si de gospodarie comunala cu structura din beton, beton armat, zidarie, lemn) si A2 (Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura de rezistenta din metal, lemn) sunt efectuate de catre Dl. Prof. Univ. Dr. Constantin PAVEL, presedintele comisiei de atestare a verificatorilor si expertilor tehnici din cadrul comisiei tehnice a ministerului de resort.