Romana Engleza 
 
S-a lansat noua versiune a site-ului SC ENERGOPROIECT SRL. Comunicati-ne parerile dvs. referitoare la noua imagine. Va multumim !
 
Verificarea tehnica atestata

Verificarea tehnica atestata este obligatorie atat pentru documentatiiile de executie cat si si cele de autorizare – conform legislatiei in vigoare - iar prezenta stampilei si semnaturii unui verificator atestat in face pe acesta garantul conformitatii proiectului cu standardele si normativele in vigoare.

In cadrul firmei, verificarea tehnica atestata la cerintele A1 (Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura din beton, beton armat, zidarie, lemn) si A2 (Rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice; energetice; telecomunicatii; miniere; edilitare si de gospodarie comunala cu structura de rezistenta din metal, lemn) este efectuata de catre Dl. Prof. Univ. Dr. Constantin PAVEL si d-l ing. STANESCU Andrei.