Romana Engleza 
 
S-a lansat noua versiune a site-ului SC ENERGOPROIECT SRL. Comunicati-ne parerile dvs. referitoare la noua imagine. Va multumim !
 
Mesajul Managementului

Am demarat acest proiect, ce a luat numele ENERGOPROIECT, din dorinta de a ajunge unii dintre cei mai buni in domeniul extrem de competitiv al proiectarii de structura ce ofera permanent provocari din punct de vedere profesional, tehnologic, inovativ.

Am crescut si ne-am maturizat in cei 10 ani de activitate gandind intotdeauna la viitor si proiectandu-l asemeni unei cladiri pe fundatii solide reprezentate de un personal de inalta calificare permanent conectat la ultimele informatii si concepte tehnice dar si la modificarile normativelor, standardelor si legilor in vigoare. Am investit in echipamente si programe performante si pastram contactul permanent cu noutatile din domeniu.

Am implementat si imbunatatit continuu functionarea Sistemului de Management al Calitatii incepand din 2010 implementandu-ne Sistemul de Management Integrat  al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si responsabilitatii sociale in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008, SA 8000:2008.

Experienta acumulata combinata cu dinamismul unei echipe tinere si entuziaste ne dau incredere in viitor si va garanteaza Dvs – potential CLIENT, servicii caracterizate de metode si solutii moderne de conceptie structurala bazate pe calitatea, claritatea documentatiei, termene scurte si ferme de predare.