Romana Engleza 
 
S-a lansat noua versiune a site-ului SC ENERGOPROIECT SRL. Comunicati-ne parerile dvs. referitoare la noua imagine. Va multumim !
 
Mediu

2003 – Sucursala Agrosilvica de agrement Scrovistea - RAPPS
Proiectare reabilitare retele exterioare de canalizare, modernizare retea de apa potabila si realizarea unei statii de epurare a apei uzate in complexul Scrovistea.

2004 – Statie epurare Jurilovca – Piscicola Tour SRL
Proiectarea unei statii de epurare a apelor inductriale din incinta SC Piscicola Tour SRL, Jurilovca, Jud. Tulcea

2004 – Statii de epurare pentru comune – Program SAPARD
Proiectarea unor statii de epurare biologica a apelor menajere precum si a constructiilor, retelelor si montarea echipamentelor hidromecanice pentru comunele Manastirea Agapia, Covasna, Rucar, Frumoasa, Moara Vlasiei, Ghitfalau, Baia, Manastirea Humorului, Gura Riului, Voslobeni, Praid, Gura Ocnitei, Snagov, Dragutesti, Dumitresti, Catcau, Capusu Mare, Sacalaseni, Sita Buzaului, Maracineci, Osica de Sus, Costeiu, Cristian, Miercurea Nirajului, Bunesti, Salatrucel, Ladesti, Valea Mare, Ighiu, Apahida, Baisorii, Bunesti, Calinesti, Sita Bunesti, Voslobeni.

2004 – Statii de epurare pentru obictive fabrici, ansambluri rezidentiale sau hotelui
Proiectarea unor statii de epurare biologica, separatoare si statii de pompare pentru Hotel Azuga, Fabrica Philip Morris, ansamblu locuinte Impact-Pipera, Parc industrial Ploiesti.

2008 – Cisterne stocare HCl, NaOH si bazine de sare (NaCl) – Complexul Energetic Turceni
Expertizare si reabilitare platforme cisterne stocare HCl, NaOH si bazine de sare (NaCl) sectia chimica etapa II din incinta CET Turceni.

2009 – Statie de epurare Pitesti
Proiect de expertizare si modernizare a constructiilor existente pentru reabilitarea statiei de epurare ape uzate pentru Orasul Pitesti.

2009 – Separator de pacura din apa - Complexl Energetic Turceni
Servicii de proiectare pentru reabilitare/modernizare rampa descarcare pacura treapta I si implementare unor separatoarare de pacura din apa recuperata, CET Turceni

2009 – Instalatie de stingere a incendiilor cu spuma – Sucursala Electrocentrale Bucuresti
Reabilitarea instalatiei de stingere a incendiilor cu spuma la rezervoarele de pacura supraterane din CET Palas - Constanta.

2010 – Modernizarea sistemului de colectare si epurare ape uzate in Municipiul Ploiesti
Prroiectare statie de pompare ape uzate pentru investitia modernizarea sistemului de colectare si epurare a apelor uzate in Municipiul Ploiesti.