Romana Engleza 
 
S-a lansat noua versiune a site-ului SC ENERGOPROIECT SRL. Comunicati-ne parerile dvs. referitoare la noua imagine. Va multumim !
 
Recomandari

2000 – Antares Homes 

Proiect de executie structura pentru „Ansamblu de locuinte ANL” Str. Morilor-Argintari, Rm. Valcea, Faza II si extindere si modernizare restaurant si anexe Hotel Junona-Jupiter, Mamaia, Constanta.
 
2002 – INCERTRANS SA
Proiectare la faza Studiu de Fezabilitate a investitiei „Constructia si modernizarea sistemului de alimentare cu apa potabila din Comuna Sageata, jud Buzau” pentru obtinerea fondurilor prin programul SAPARD.
 
2003 – RAPPS RA. Sucursla Agrosilvica si de Agrement Scrovistea 
Proiectare investitie „Modernizare instalatie de apa potabila, puturi si statie de electropompe, precum si reabilitarea retelei exterioare de canalizare a apei menajere inclusiv statie de pompe apa uzata” la faza de proiectare Stidiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic, Caiete de Sarcini si Detalii de Executie.
 
2006 – Alexandru 43 Management
Proiectare consolidare si modernizare imobil Str. Aleea Alexandru nr.43, secror 1, Bucuresti
 
2007 – Sucursala Electromentrale Mures. Centrala Termoelectrica Iernut 
Proiectare reabilitare/reparatie capitala a turnului de racire cu tiraj natural in contracurent nr.1, Faza Proiect Tehnic, Caiete de Sarcini si Detalii de Executie.
 
2007 – PROBIT srl Bucuresti
Proiectare si expertizare constructii hidrotehnice si civile pentru alimentare cu apa potabila si epurarea apelor uzate.
 
2007 – ROMAIR Consulting LTD 
Proiectare si expertizare constructii hidrotehnice pentru alimentare cu apa potabila si epurarea apelor uzate cat si civile pentru proiecte de „Reabilitare infrastructura educationala”.
 
2009 – Sucursala Electromentrale Mures. Centrala Termoelectrica Iernut
Punerea in functiune si efectuarea probelor tehnologice a turnului de racire cu tiraj natural in contracurent nr.1.
 
2010 – Sucursala Electromentrale Constanta. Centrala Termoelectrica Palas 
Proiectare la faza Studiu de Fezabilitate a investitiei „Realizarea unei instalatii de stingere a incendiilor cu spuma la rezervoarele de pacura supraterane din CET Palas”.